16/12/08

Toni Puntí i Teresa-M. Sala conversen sobre ‘El Modernisme’ a la presentació del llibre d’Angle Editorial

Dilluns, 15 de desembre, Angle Editorial presentava al públic El Modernisme. Ho feia de la mà del periodista de TV3, Toni Puntí, i l’autora del llibre, Teresa-M. Sala. Tots dos van mantenir una conversa, per mitjà de la qual van convidar als assistents a introduir-se en el suggerent viatge que Sala proposa a l’interior dels edificis civils modernistes més representatius a Catalunya.

Toni Puntí va proposar una conversa a Teresa-M. Sala amb la qual van convidar els assistents a descobrir la versió pròpia que l’autora fa del Modernsime. El llibre de Teresa-M. Sala amb fotografies de Consol Bancells, coeditat per Caixa Manresa i Angle Editorial, proposa un recorregut narratiu i fotogràfic amb el qual l’autora s’endinsa a l’interior de les cases modernistes. Travessat el llindar, estudia els universos simbòlics de les llars per mitjà de les arts decoratives i d’agençament interior. D’aquesta manera, Teresa-M. Sala elabora les biografies de les cases.

El llibre es va presentar al públic dilluns 15 de desembre al Col·legi Oficial de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya. L'acte de presentació va comptar amb la presència de la Directora de l'Obra Social de Caixa Manresa, Marta Lacambra, i el Director d'Angle Editorial, Eudald Tomasa.






Noticia a Barcelona Televisió (minut 21'30'')

Noticia a Diari Regió 7

Noticia a ADN.es

Noticia a l'Agència Catalana de Noticies

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada