17/4/09

Signatures Sant Jordi 2009 d’Angle Editorial

Aquest Sant Jordi, per primera vegada, les bessones Lluïsa i Francesca Forrellad de 81 anys, coincidiran al taulell de signatures presentant els seus respectius llibres El primer assalt i La vostra sang. Per a Francesca Forrellad serà el primer Sant Jordi mentre que Lluïsa Forrellad ja n’ha viscut tres des del seu retorn al món literari l’any 2006. Al matí signaran a Barcelona i a la tarda ho faran a Sabadell, la seva ciutat natal.


En diverses parades de Barcelona es podran adquirir els primers e-books en català promoguts per la plataforma Edi.cat. Seran un total de 12 títols d’Angle Editorial, Edicions Bromera i Cossetània Edicions. Aquests e-books s’adquireixen amb un format de díptic que reprodueix la coberta del llibre; a l’interior, hi ha el codi de descàrrega per obtenir el llibre digital des del web d’Edi.cat.


Pere Cullell i Andreu Farràs autors de L’Ascensor. L’arribada al poder dels altres catalans; Maite Roldán, autora del CatMasutra; Jaume Capdevila, Kap, autor de Manar! Manar! Hèctor López Bofill, autor de Nous estats i principi democràtic i Juli Martí Casals, autor de Estats contra Europa són altres autors d’Angle Editorial que signaran aquest Sant Jordi.



Si cliqueu a la imatge veureu les hores i els llocs on signaran els autors d’Angle Editorial:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada