5/8/09

On vas de vacances? Aquest estiu amb el Far recorreràs món





Tria un destí i gaudeix de les històries que et presenta el Far: tresors de la literatura en petit format per il·luminar alguns racons del món.

3/8/09

Els màxims dirigents del Brasil llegeixen "Yes you can" de Jordi Segarra i Àlex Terés


El segon màxim dirigent de Sao Paulo, Andres Matarazzo, té com a objectes predilectes un i-Phone i el llibre Yes you can de Jordi Segarra i Àlex Terés. Així es pot observar a una entrevista publicada el passat dilluns 3 d'agost al diari O Estado de S. Paulo. La imatge que acompanya l'entrevista al Secretário Municipal das Subprefeituras és la d'aquest llibre publicat per Angle Editorial.


La versió castellana de Yes you can ha tingut molt bona acceptació a l'America Llatina on l'empresa dels autors del llibre SegarraTerés treballa habitualment assesorant a partits polítics en diferents països.


A Yes you can. Buscant el candidat perfecte, Jordi Segarra i Àlex Terés plasmen els seus coneixements i experiències com a consultors polítics i desgranen el procés de construcció del candidat ideal. El llibre, plantejat com un manual adreçat a candidats, polítics i, en general, a persones interessades en les curses electorals i tot el que les envolta, analitzen i donen les claus per al procés de construcció del perfecte candidat. És a dir, quines són les condicions i característiques que vertebren, fan diferencial i guanyadora una campanya.


Creu en tu si vols que et creguin, analitza el terreny de joc, quines són les idees i quines les estratègies per dur-les a terme, quins són els mitjans que et poden ajudar o la importància del finançament són alguns dels arguments que vertebren un llibre il·lustrat amb nombrosos exemples reals de la campanya de Barack Obama per les presidencials dels EEUU, que els autors han viscut en primera persona formant part del grup de consultors del Partit Demòcrata en la cursa electoral. Com si de l’art de la guerra en comunicació política es tractés, Segarra i Terés mostren el full de ruta per establir les estratègies i equipar el propi “exèrcit” amb l’objectiu de guanyar.


Màbel Martí i "Ai, mare!!" al Descobrir Cuina




Angle Editorial Angle Editorial edita la nova guia oficial del Museu del FC Barcelona


El Museu del FC Barcelona ha editat una nova guia oficial. L’obra fa un repàs a la història i a les emocions del club, es troba disponible a les taquilles i costa cinc euros. L'edició de la guia ha anat a càrrec d'Angle Editorial.