20/10/09

Les incògnites del llibre digital


Al TN Vespre de TV3 del dilluns 19 d'octubre es va fer referència al llançament al mercat espanyol del dispositiu Kindle, el llibre electrònic d'Amazon. Per valorar la noticia es va entrevistar al director d'Edi.cat, Enric Faura.

Edi.cat, edicions digitals en català, formada per Angle, Bromera i Cossetània, és
la primera plataforma en oferir llibres electrònics en català.

Als Estats Units, un 2% de les vendes editorials ja són de llibres electrònics. El model de llibre digital de més èxit és el "Kindle", que només es comercialitza per internet a través d'Amazon.

Per veure la noticia:



9/10/09

Barack Obama, premi Nobel de la Pau 2009

El llibre Yes you can dels membres de l’equip de campanya de Barack Obama, Àlex Terés i Jordi Segarra, desgrana el procés de construcció del candidat ideal

El president dels Estats Units, Barack Obama, ha estat escollit premi Nobel de la Pau 2009 pels "seus esforços extraordinaris per reforçar la diplomàcia internacional i la cooperació entre els pobles", segons ha anunciat el comitè Nobel noruec, que també ha destacat la seva visió d'un món sense armes nuclears. És la primera vegada que s'atorga un Nobel de la Pau a un president dels EUA en actiu.

Angle editorial ha publicat a principis del 2009 el llibre Yes you can, escrit per Jordi Segarra i Àlex Terés, dos dels pocs europeus que van formar part de l’equip d’assessors de Barack Obama. Yes you can. Buscant el candidat perfecte, amb exemples de la campanya de Barack Obama, dona les claus de com aplicar l’estratègia, el convenciment, la il·lusió i la victòria als propis projectes.