9/4/10

"Ostres quins ous. I altres productes eròtics de la cuina catalana", de Begoña García



Si mai no havíeu vist els productes gastronòmics catalans amb aquests ulls, ara és el moment de fer-ho. I és que trobar l’eròtica de la carxofa, dels fideus o dels melindros és fàcil i divertit, i amb Ostres, quins ous!

Pot ser altament gratificant per a la vida sexual. Begoña García, cuinera en l’erotisme periodístic, presenta un llibre ple de receptes, consells i dites amb molt d’humor i ingredients per impressionar al convidat més exigent.

Un llibre de cuina que et podràs menjar de dalt a baix

Hi ha qui diu que som el que mengem. Doncs si és així, els catalans som uns calents de cap a peus! I és que els aliments que utilitzem en la nostra cuina tradicional no tant sols són bons i saludables... també són molt eròtics! D’això ha deixat constància el llenguatge popular, que els ha transformat en símbols i metàfores per parlar de temes sexuals amb total llibertat. Quin vincle hi ha entre una cigala i una botifarra? I entre uns ous i uns pebrots? I entre una figa i un conill? Cadascuna d’aquestes parelles de mots ha servit per parlar amb naturalitat d’un mateix producte d’un altra naturalesa... més carnal! Són, senzillament, sinònims populars de paraules que ens resulten fins i tot difícils de pronunciar: el penis, els testicles, la vulva...

Ostres, quins ous! a mig camí del llibre d’humor il·lustrat, llibre eròtic i de cuina, recull els productes més eròtics de la cuina catalana. Organitzat per entrants, primers, segons i postres, el llibre ofereix consells pràctics des de quina és la millor manera de triar les llonganisses, explica què vol dir «patata calenta» i ofereix magnífics suggeriments de com preparar una carn d’olla alternativa. Tot amanit amb molt d’humor i acompanyat de divertides il·lustracions.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada