1/6/10

Encara ets a temps de participar en el gran concurs "Ostres, quins ous!: millor recepta eròtica-culinària"

Ei! Encara no has participat al concurs d'Ostres, quins ous!? Doncs, afanya't i aprofita l'última oportunitat, perquè hem ampliat el termini del concurs fins aquest divendres 4 de juny. És molt senzill, tan sols ens has de proposar una recepta eròtica-culinària. Si estàs de sort, pots endur-te un exemplar del llibre Ostres, quins ous! de la periodista Begoña García i un lot de productes d' Angle Editorial.
Et recordem quines receptes ens han enviat fins ara perquè no coincideixis:
- La Marina Llull ens proposa una amanida de figues amb espàrrecs.
- La Cristina explica com preparar unes exquisides Quelys amb formatge de cabra i melmelada de tomàquet.
-En Jean Paul és més de dolç i ens reta a provar unes Broquetes de fruita banyades amb xocolata. Igual de llaminera és la Cuina Catalana que aposta pel mateix postre.
- La Mònica ens proporciona una versió salada de broquetes. Opta per les Olives "violades".
- I per últim, l'Helena ens convida a tots plegats a tastar unes patates farcides.
I tu què hi dius?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada