15/6/10

Tasta el darrer llibre d'Arcadi Oliveres!



Durant tota aquesta setmana pots tastar un fragment del darrer llibre d'Arcadi Oliveres, Aturem la crisi, publicat per Angle Editorial.


Aturem la crisi és un dels títols que forma part de la nova campanya del programa Tasta'm, que promou el Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, i en col·laboració amb la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears. La campanya consisteix en l'edició d'uns opuscles amb els primers capítols o extractes de novetats editorials. Aquests opuscles els podeu trobar als transports públics de Catalunya i Balears, entre ells l’autobús, el metro, els trens de rodalies, el tramvia, el TGV, Baleària. També a grans equipaments culturals de Barcelona com el Mercat de les Flors, l’Auditori, el TNC o el Teatre Lliure.


No perdeu l'ocasió de llegir el fragment Les perversions financeres del darrer llibre d'Arcadi Oliveres que trobareu aquesta setmana a tots aquests punts de distribució. A Aturem la crisi, Arcadi Oliveres aconsegueix desemmascarar els principals culpables d’una crisi que s’hagués pogut evitar i de la qual tots en som una mica còmplices.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada