1/12/10

Ja a la venda, "Barça. Estem fent història"


Avui es posa a la venda Barça. Estem fent història (Angle Editorial) és un llibre de gran format que recull els moments màgics de l’últim any del Barça amb fotografies inèdites i personals dels jugadors blaugrana. Des d’avui es pot trobar a les llibreries. El llibre, que té un ordre cronològic, té com a punt de partida els títols assolits l’agost del 2009 a les dues Supercopes, la d’Espanya i la d’Europa, avantsales del colofó final a un any immillorable: Abu Dhabi. El trajecte d’aquesta publicació conclou amb la celebració de la Lliga dels 99 punts i la de la Supercopa d’Espanya d’enguany, sense oblidar tampoc les desfetes a la Copa del Rei amb el Sevilla i amb l’Inter a la Champions.

Sempre amb la mirada més humana sobre els futbolistes en escenaris com el vestidor, les concentracions o els desplaçaments, Barça. Estem fent història inclou les fotografies de tot aquest llarg recorregut a través de l’any del FC Barcelona. Són imatges per a la posteritat d’un equip que ja ha aixecat vuit títols en dues temporades i mitja. Amb imatges inèdites de Miguel Ruiz, fotògraf oficial del FC Barcelona, textos del periodista Raül Llimós i també amb el record de frases pronunciades pels jugadors i tècnics, el llibre desvela com és per dins el Barça de Guardiola, un equip per a la història. Els jugadors de la plantilla del primer equip del FC Barcelona, protagonistes d’aquesta publicació, ja van rebre fa pocs dies el seu exemplar.

Després de l’èxit del llibre Barça. El millor any de la nostra vida, els conductors d’aquest trajecte visual, únic i emocionant, tornen a ser els jugadors, tècnics i ajudants del primer equip de futbol. Barça. Estem fent història és un llibre oficial del FC Barcelona.

Els jugadors del Futbol Club Barcelona ja n'han rebut un exemplar:





2 comentaris:

  1. Dónde se puede comprar por internet?
    gracias

    ResponElimina
  2. Chris,

    Lo puedes comprar en la web de la editorial:
    http://www.angleeditorial.com/libro.asp?codart=ECAT038

    ResponElimina