22/4/10

SIGNATURES DELS AUTORS D'ANGLE EDITORIAL PER SANT JORDI


CLICA DUES VEGADES PER AMPLIAR LA IMATGE

14/4/10

Tres llibres d’Angle Editorial als ‘més venuts’ de La Vanguardia

Dins de la llista dels llibres ‘més venuts’ de no ficció en català d’aquesta setmana a La Vanguardia hi ha tres llibres d’Angle Editorial: Un somni per als meus fills de Joan Laporta, Fantasmes de Barcelona de Sylvia Lagarda-Mata i Barça, el millor any de la nostra vida de Jordi Finestres.


Els dos últims ja s’han consolidat dins del panorama literari amb una permanència de cinc i dotze setmanes, respectivament. Per la seva banda, el llibre de Joan Laporta que fa una setmana que ha arribat a les llibreries entra per primera vegada en la llista. A Un somni per als meus fills, Laporta confessa per primer cop la seva manera de ser, de fer i pensar; alhora que reconeix sense embuts que el catalanisme i el barcelonisme són les bases de la seva filosofia de vida. D’altra banda, Sylvia Lagarda-Mata pretén transportar al lector als racons més fantasmagòrics de la Ciutat Comtal amb el llibre Fantasmes de Barcelona. El llibre recull de forma original tretze apassionants itineraris que tracen un camí espectral cap a les llegendes urbanes més sobrenaturals mai explicades. Apte tan sols per esperits aventurers! I per últim, Barça, el millor any de la nostra vida pot és el llibre que mostra, per primera vegada les fotografies de l’interior del vestidor del Futbol Club Barcelona. Unes imatges històriques de l’any gloriós que ha viscut l’equip de futbol.


Una setmana abans de la celebració del dia del llibre, Sant Jordi, aquests tres títols d’Angle Editorial mostren les seves credencials per estar entre els més venuts d’aquesta diada de Sant Jordi 2010.

9/4/10

"Ostres quins ous. I altres productes eròtics de la cuina catalana", de Begoña García



Si mai no havíeu vist els productes gastronòmics catalans amb aquests ulls, ara és el moment de fer-ho. I és que trobar l’eròtica de la carxofa, dels fideus o dels melindros és fàcil i divertit, i amb Ostres, quins ous!

Pot ser altament gratificant per a la vida sexual. Begoña García, cuinera en l’erotisme periodístic, presenta un llibre ple de receptes, consells i dites amb molt d’humor i ingredients per impressionar al convidat més exigent.

Un llibre de cuina que et podràs menjar de dalt a baix

Hi ha qui diu que som el que mengem. Doncs si és així, els catalans som uns calents de cap a peus! I és que els aliments que utilitzem en la nostra cuina tradicional no tant sols són bons i saludables... també són molt eròtics! D’això ha deixat constància el llenguatge popular, que els ha transformat en símbols i metàfores per parlar de temes sexuals amb total llibertat. Quin vincle hi ha entre una cigala i una botifarra? I entre uns ous i uns pebrots? I entre una figa i un conill? Cadascuna d’aquestes parelles de mots ha servit per parlar amb naturalitat d’un mateix producte d’un altra naturalesa... més carnal! Són, senzillament, sinònims populars de paraules que ens resulten fins i tot difícils de pronunciar: el penis, els testicles, la vulva...

Ostres, quins ous! a mig camí del llibre d’humor il·lustrat, llibre eròtic i de cuina, recull els productes més eròtics de la cuina catalana. Organitzat per entrants, primers, segons i postres, el llibre ofereix consells pràctics des de quina és la millor manera de triar les llonganisses, explica què vol dir «patata calenta» i ofereix magnífics suggeriments de com preparar una carn d’olla alternativa. Tot amanit amb molt d’humor i acompanyat de divertides il·lustracions.