13/12/11

"Vides privades de la Barcelona burgesa" s'ha presentat aquest dilluns a La Casa del Llibre

Aquest dilluns s'ha presentat el llibre de Lluís Permanyer Vides privades de la Barcelona burgesa a la Casa del llibre de Barcelona.

Vides privades de la Barcelona burgesa és una selecció fotogràfica extraordinària, resultat d’una àmplia recerca en arxius familiars i personals, que inclou nombroses imatges inèdites que capten moments de la vida quotidiana de les grans famílies de Barcelona.

Lluís Permanyer és el gran coneixedor de la burgesia barcelonina i els moviments artístics, socials, culturals i polítics que aquesta va impulsar entre els segles XIX i XX.

Amb Vides privades de la Barcelona burgesa s’endinsa i aprofundeix en els rituals, els esdeveniments i les formes de vida familiars i personals d’aquesta classe social. La seva mirada desgrana i analitza les interioritats de la família, el temps dedicat a les diverses formes d’oci, la varietat de diversions i d’afeccions privades, les celebracions, les festes particulars, les formes de relació privada. Tot allò que habitualment quedava dins de casa, dins de la família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada