19/4/11

"PARAULES D'AMOR" I "PARE MANEL" GUANYADORS DE LA LLANÇA DE SANT JORDI

Com cada any, Òmnium Cultural va organitzar La Llança de Sant Jordi per tal d'esbrinar els títols favorits per la Diada d'enguany. Es calcula que gairebé 3.000 usuaris van participar a la iniciativa.


Ahir a la nit l'entitat va fer públic el resultat de l'enquesta a la sala Luz de Gas de Barcelona. Entre els guanyadors, destaquem el llibre "Paraules d'Amor" de Víctor Amela i Roser Amills, i "Pare Manel" de Francesc Buxeda, ambdós dins la categoria de no-ficció. Des d'Angle Editorial, volem felicitar als nostres autors pel seu merescut premi.

18/4/11

14/4/11

Proposa al Pare Manel com a Català de l'Any


En aquesta primera fase, EL PERIÓDICO us convida a proposar candidats a Català de l'Any fins al 16 d'abril. Penseu quin és el personatge que més mèrits ha fet durant el 2010 i proposeu-lo a través dels tres canals. Més endavant, es seleccionaran els 10 finalistes entre els candidats més votats. Entre tots els participants es sorteja un viatge per a dues persones a Lanzarote.

Ompliu el formulari, clicant a la imatge, amb les vostres dades i el candidat que proposeu com a Català de l'Any. Podeu votar un cop cada 24 hores.

Vídeo on Pilar Rahola considera que el Pare Manel ha de ser el proper Català de l'Any:

12/4/11

Presentació del llibre "Paraules d'amor"

Ja podeu disfrutar del vídeo de la gran festa de "Paraules d'Amor"!

5/4/11

SANT JORDI 2011 - ANGLE EDITORIAL

Aquestes són les nostres principals apostes literaries de cara al Sant Jordi 2011 que ja és a tocar:

1/4/11

ANGLE EDITORIAL JA ÉS AL TWITTER!



Des d'aquesta setmana, ja podeu trobar Angle Editorial al Twitter. Des d'allà us mantindrem informats de les últimes novetats, esdeveniments, i altres informacions d'interès sobre els vostres llibres i autors preferits.


Us hi esperem a tots!


Segueix-nos al Twitter: http://twitter.com/angleeditorial