28/2/12

Ja es pot trobar a les llibreries “Els colors dels dies” d’Albert Mestres







Aquesta novel·la publicada per Angle Editorial narra laprenentatge sentimental i sexual d’un nen que viu el pas de la infància a l’adolescència amb una intensitat prodigiosa i una imaginació desbordant.


La història se situa a principis dels anys setanta en un Cadaqués que comença a rebre els primers turistes, Els colors dels dies atrapa el lector pel seu ritme narratiu i per un esplèndid ús poètic del llenguatge, que es mou sempre en la frontera entre la vida i la ficció, entre la innocència i la sexualitat, entre la realitat i el desig.

Amb Els colors dels dies Albert Mestres torna al món de la novel·la després de sis anys sense cultivar aquest gènere. A part d’escriptor, també és traductor i director d’escena. Ha publicat poesia, textos dramàtics, narrativa i assaig. Ha dirigit una desena d’obres i actualment és professor de l’Institut del Teatre de Barcelona.

Els colors dels dies es presentarà el proper 14 de març a La Central del Raval (C/Elisabets nº6 de Barcelona), a les 19.30h. La presentació anirà a càrrec de l’escriptor Manel Ollé i l’actor Pep Planas farà una lectura de textos de l’obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada