10/5/12

Avançament de les novetats d’Angle Editorial

A terra les muralles!, de Joan Maria Bigas

Aquesta novel·la narra les aventures d’Ildefons Cerdà i Ferdinand de Lesseps durant el bombardeig de Barcelona de 1842.
En els primers mesos de 1842, Ferdinand de Lesseps arriba a Barcelona per ocupar el lloc de cònsol de França. La ciutat bull d’indignació pel comportament del govern del general Espartero, que decreta quintes i impostos, manté la plaça en estat de setge i negocia tractats que perjudiquen la indústria local. Amuntegats dins d’unes muralles vetustes amb només cinc portals, asfixiats per la falta d’espai i l’esclavitud de les fàbriques, els ciutadans demanen la caiguda dels murs de pedra, de la Ciutadella i també del règim polític.
Publicació: 7 de juny de 2012
Col·lecció: Narratives, 59
Preu (amb IVA): 20 euros


 Tu i jo, de Niccolò Ammaniti

Lorenzo Cuni, de catorze anys, explica als seus pares que uns companys d’institut l’han convidat a esquiar a Cortina d’Ampezzo durant la setmana blanca escolar. La realitat, però, és que vol amagar-se a Roma, al soterrani del mateix edifici on viuen, per passar aquella setmana jugant a videojocs, llegint còmics, menjant llaunes i dormint mandrosament, lliure d’obligacions. Lorenzo vol complir així el seu somni adolescent de llibertat, autoafirmació i solitud. Però l’aparició de la seva germanastra Olivia, de vint-i-tres anys, a qui feia anys que no veia, trencarà totes les seves expectatives i l’enfrontarà a responsabilitats inesperades. 
Publicació: 17 de maig del 2012
Col·lecció: Narratives, 58
Preu (amb IVA): 14,90 €

Optimisme global, de Eduard Biosca

L’optimisme global es basa en una constatació irrefutable: fins ara l’evolució del món i de l’ésser humà ha estat sempre positiva. És a dir, vivim en un món cada vegada millor i només cal enfocar la realitat des d’una perspectiva correcta i àmplia, que ens proporcioni la dimensió adequada als problemes. I és que el futur de l’ésser humà no és tan dramàtic com es diu, sinó tot el contrari. Eduard Biosca ha dedicat tota la vida a discutir amb els pessimistes i ha recopilat 100 arguments per rebatre’ls, per tenir esperança en els humans i per ser més feliços amb els altres i amb nosaltres mateixos.
Publicació: 24 de maig de 2012
Col·lecció: Inspira, 19
Preu (amb IVA): 16 euros

Barcelona blaugrana, de Carles Viñas

El Futbol Club Barcelona va ser fundat el 29 de novembre de 1899 en un gimnàs de Ciutat Vella per sis catalans, dos suïssos, tres anglesos i un alemany responent a una iniciativa de Joan Gamper. Des d’aquell dia la relació entre el Barça i la ciutat va ser permanent, intensa i profunda: la influència i la passió pel Club es va estendre a tots els barris fins a convertir-la en l’entitat més rellevant de la ciutat, la més arrelada a Catalunya i, segurament, la més important del món. Totes les curiositats i anècdotes que no saps sobre el Barça i Barcelona.
Publicació: 14 de juny de 2012
Col·lecció: Inspira, 18
Preu (amb IVA): 18 euros


Reflexions des del compromís, de Pere Casaldàliga

Una selecció de reflexiones que oscil·len entre la denúncia de la injustícia i l’esperança d’un món millor. Recull de breus pensaments escrits per Pere Casaldàliga, un bisbe compromès amb les regions més desafavorides de la selva amazònica, on porta més de 40 anys lluitant i treballant al costat de les comunitats indígenes. En el llibre, els seus pensaments parlen de la terra, de la teologia de l’alliberament, de l’ètica, de la vida, de la mort... i s’acompanyen de petites il·lustracions, d’un perfil de la seva persona i d’una cronologia comentada per ell mateix.
Publicació: 6 de juny de 2012
Col·lecció: Portàtil, 30
Preu (amb IVA): 7,95 € euros

Ciutat de vidre, de Paul Auster

La novel·la gràfica Ciutat de vidre és considerada un dels millors cent còmics del segle XX, un llibre de culte. La trama flueix entorn la figura de Quinn, en altres temps poeta i ara, després de la mort de la seva esposa i el seu fill, escriptor de novel·la negra. Immers en la solitud en una ciutat bulliciosa, la seva vida trobarà un al·licient quan algú el truca insistentment a mitja nit, confonent-lo amb un detectiu anomenat Paul Auster. 
Publicació: 6 de juny de 2012
Col·lecció: Portàtil, 31
Preu (amb IVA): 8,95 euros
      
El valor humà de la pau i altres textos inèdits, de Lluís Maria Xirinacs

Lluís Maria Xirinacs és una figura clau en la història recent catalana. Candidat en diverses vegades al Premi Nobel de la Pau, El valor humà de la pau i altres textos inèdits recull vuit textos inèdits (articles, cursos i conferències) i dos testimonis del filòsof català on queda palès el seu activisme en favor de la pau i la noviolència.  
Publicació: 6 de juny de 2012
Col·lecció: Clàssics de la Pau i la Noviolència, 5
Preu (amb IVA): 17,50 € euros





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada