31/1/12

Gran ressò mediàtic del llibre "Fèlix Millet, el gran impostor"

El llibre de Jordi Panyella, publicat per Angle editorial, sobre la trama que s'amaga rere l'espoli del Palau de la Música, està generant un gran interès als mitjans de comunicació. El llibre revela nous i interessants detalls sobre el cas, el que ha fet que que se'n fessin ressò els principals mitjans de comunicació del país. Aquí podeu tornar a veure algunes de les entrevistes i notícies més destacades:

ÀNIMA, DE TV3

DIVENDRES, DE TV3

8 AL DIA de 8TV

EL PUNT AVUI

ARA

SINGULAR DIGITAL


27/1/12

El llibre “Fèlix Millet, el gran impostor” de Jordi Panyella arriba a les llibreries




Qui va participar en l’espoli del Palau?
Com va aconseguir Fèlix Millet guanyar-se la confiança de les personalitats més influents del país?
Per què hores d’ara no és a la presó?




Aquestes són algunes de les qüestions que el periodista Jordi Panyella ha anat desgranant en el seu llibre “Fèlix Millet, el gran impostor” d’Angle Editorial.

Un relat fruit d’una intensa investigació periodística que posa sobre la taula un dels fets més obscurs que ha patit Catalunya en els últims temps.

Al llarg de 30 anys, Fèlix Millet i Jordi Montull, aprofitant el seu càrrec en la direcció del Palau de la Música, van apropiar-se de 24 milions d’euros del Palau de la Música. Una trama marcada pel desviament de diners i subvencions, sous i bonificacions elevadíssims, factures falses, obres en propietats particulars, retirada de diners en efectiu…Durant dècades han afavorit a les seves famílies, han fet viatges luxosos i han comprat propietats a càrrec del Palau.

Fèlix Millet. El gran impostor de Jordi Panyella treu a la llum episodis que fins el moment havien estat completament desconeguts. És una aproximació a la psicologia d’un personatge complex i el retrat d’una societat plena de còmplices que, des de diferents àmbits, va aplaudir Millet o va silenciar les seves arts delictives.

Un reportatge minuciós i revelador, una crònica de fets escandalosos, exhaustivament documentats i provats amb testimonis i papers.