20/4/12

Els autors d'Angle Editorial signen llibres per Sant Jordi!


Aquests són els autors d'Angle Editorial que el proper dilluns, Diada de Sant Jordi, seran a Barcelona i a Manresa per signar els seus llibres. I demà, 21 d'abril, trobareu Albert Mestres i Jordi Panyella a Girona! 

 BARCELONA


11-12h: Grup del llibre (Rambles/ Liceu)
12-13h: Casa del Llibre (Passeig de Gràcia)
13-14: Parada entitat. (Rambla Catalunya, 59).
17-18h: Catalònia (Passeig de Gràcia)
19-20h: El Corte Inglés (Plaça Catalunya)



11-12h: FNAC - Arenas
13-14h: Grup del llibre (Rambles/ Liceu)
17-18h: El Corte Inglés (Francesc Macià)
19-20h: FNAC – Illa
20-21: Proa


11-12h: Casa del Llibre (Passeig de Gràcia)
12-13h: ABACUS (Rbla. Catalunya)
13-14h: Proa
19-20h: La Central
20-21: Parada entitat. (Rambles 109)



17-18h: Grup del llibre (Rambles/ Liceu)
18-19h: Parada entitat. (Rambles 109)


11-12h: Grup del llibre (Rambles/ Liceu)
13-14h: FNAC Diagonal Mar
12-14h: Parada Arrels Fundació (Rambla del Raval)
16-17h: FNAC Maquinista
20-21: Alibri



17-18: Parada entitat. (Rambla Catalunya, 59)
19-20h: El Corte Inglés (Plaça Catalunya)



11-12h: La Central


12-13: Parada Entitat. (Rambla Catalunya 137)
16-17: Parada Entitat. (Les Rambles 109)


MANRESA:


11-12: Parcir
12-13: Parada Entitat. Passeig Pere III
13-14H: Abacus Manresa

I aquest dissabte, 21 d’abril, a GIRONA: 

12-13h: Albert Mestres. (Els colors dels dies) – El Corte Inglés Girona
13-14h: Jordi Panyella. (Fèlix Millet, el gran impostor) – El Corte Inglés Girona

19/4/12

Novetats Sant Jordi 2012

Us presentem les novetats d'Angle Editorial pel proper 23 d'Abril, Dia del Llibre!

Diguem prou! Indignació i respostes a un sistema malalt, d'Arcadi Oliveres.

Arcadi Oliveres considera que ha arribat l’hora de caminar cap a propostes radicals de desobediència a un sistema i a unes polítiques que ja no són ni ètiques ni sostenibles.

Vivim en un planeta que permet que havent-hi prou recursos cada dia es mori gent de gana. «El sistema capitalista ha tocat fons. Això ja no funciona. Un sistema que dóna prioritat als interessos d’uns pocs per sobre de les vides humanes és un sistema malalt», assegura Oliveres.

En aquest llibre explica per què ha arribat el moment de dir "Prou!" i organitzar-se d'una altra manera.

Podeu escoltar l'Arcadi en aquest vídeo.


Vides hipotecades, De la bombolla immobiliària al dret a l’habitatge, d'Ada Colau i Adrià Alemany:



El dret a l’habitatge ha estat darrerament un dret sistemàticament vulnerat. Però com hem arribat fins aquí? El llibre explica les causes i els responsables d’aquesta situació, les traves de les administracionsbliques i la lluita que des de les associacions d’afectats s’està duent a terme amb testimonis en primera persona.

Cliqueu aquí per llegir l’inici del llibre.




Fèlix Millet, el gran impostor. De Jordi Panyella

El periodista Jordi Panyella fa una radiografia d’un dels espolis més escandalosos del nostre país i aporta noves i interessants revelacions sobre el cas del Palau de la Música.

Què n’han dit?

«Periodisme excel·lent», Xavier Bosch.

«Cada cop es fa menys periodisme d’investigació, que gairebé és com dir periodisme, i per tant, s’ha de saludar de manera molt especial el treball que ha fet el senyor Panyella”, Joaquim Maria Puyal.


Enfoteu-vos-en! Humor indignat.

45 ninotaires del país ens ofereixen la seva visió de la crisi i d’altres temes candents com el 15M, els indignats, les retallades, la corrupció política, la banca, l’habitatge, les eleccions, els moviments de les xarxes socials, etc.

Enfoteu-vos-en! denuncia amb humor les desigualtats socials del nostre món i del nostre entorn més proper.


Històries sense futbol, de Joan Valls.

Joan Valls ha entrevistat per aquest llibre alguns dels millors futbolistes que juguen o han jugat a la Lliga espanyola; entre ells els tres millors jugadors del món: Messi, Xavi i Iniesta.

Al llarg de la conversa parlen de tot, menys de futbol. David Villa explica com es va trencar el fèmur als quatre anys. Walter Pandiani té rèpliques de Kitt, el cotxe fantàstic, de la furgoneta de l’Equip A i està esperant que li arribi el Batmòbil. Bojan Krkic confessa que ha marxat a Roma buscant la felicitat...



A la recerca del benestar, d’Ignasi Llorente


Ignasi Llorente, portaveu d’ERC entre els anys 2008 i 2011, proposa abandonar definitivament un nacionalisme que considera emocional i el contraposa a un independentisme racional. L’autor intenta respondre a la pregunta de com seran els estats al segle XXI, a partir de la premissa de considerar totes les administracions com a eines al servei de l’espècie humana. Els estats, argumenta, han de ser reformats sota criteris d’eficàcia i d’utilitat i no ser considerats una finalitat en si mateixos.

Mira el vídeo de "A la recerca del benestar"


Els colors dels dies, d’Albert Mestres


Aquell estiu va ser llarg, inoblidable i tràgic per a l’Albert i l’Elisenda. Avorrits ja de Barcelona, a primers d’agost arriben a Cadaqués, on els seus pares han llogat un apartament per passar-hi dos mesos de vacances. A Els colors dels dies Albert Mestres narra l’aprenentatge sentimental i sexual d’un nen que viu el pas de la infància a l’adolescència amb una intensitat prodigiosa i una imaginació desbordant.



L’ombra de sant benet, de Ramon Carreté i Adolf Todó


A L’ombra de Sant Benet, format per catorze relats, Ramon Carreté i Adolf Todó barregen la versemblança històrica i la llibertat narrativa, amb escenes improbables però no impossibles, en què els personatges i el mateix monestir de Sant Benet s’enfronten a canvis, crisis o dificultats que poden reorientar profundament les seves vides.



3/4/12

"Vides hipotecades" de la bombolla immobiliària al dret a l'habitatge

El dret a l’habitatge ha estat un dret sistemàticament vulnerat. Amb l’esclat de la crisi, a les dificultats d’accés que arrossegàvem històricament, s’hi sumarà la pèrdua de l’habitatge per part de milers de llars. Desnonaments, execucions hipotecàries, famílies desallotjades i endeutades de per vida... Però com hem arribat fins aquí?

El llibre explica les causes, assenyala els responsables d’aquesta situació, analitza el paper que han tingut les administracions públiques i posa en relleu la lluita que des de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca s’està duent a terme amb testimonis en primera persona.

Escrit per dos dels fundadors de la PAH, Vides hipotecades també ens dóna consells i recursos útils per defensar el dret a l’habitatge i evitar els abusos de poder de les entitats bancàries.

Podeu llegir el primer capítol del llibre clicant aquí.


Autors

Ada Colau (Barcelona, 1974) treballa a l’Observatori de Drets Econòmics, Socials i Culturals (DESC). Adrià Alemany (Barcelona, 1979) és economista. Tots dos són investigadors i activistes del dret a l’habitatge. Es van conèixer a VdeVivienda, moviment ciutadà que al 2006 va mobilitzar milers de persones exigint el dret a un habitatge digne. A partir d’aquesta experiència, van ser impulsors de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, constituïda a Barcelona el febrer del 2009.

---Part dels beneficis d’aquest llibre aniran a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH).

Presentació del llibre

Dimecres 4 d’abril a les 11:00h tindrà lloc la roda de premsa de presentació, a la Llibreria Catalònia (Ronda de Sant Pere, 3, de Barcelona).